Forum karpiowe dla wszystkich i o wszystkim
PRZEDSTAWIAM NOWY KRÉCIO£ DAIWY A MIANOWICIE MODEL Z , NARAZIE PRODUKOWANY JEST W 3 WERSJACH S,X,Z OSTATNI MODEL SPRZEDAWANY JEST JEDYNIE W ANGLI I NIEKTÓRYCH KRAJACH W EUROPIE W PL JESZCZE NIEDOSTÊPNY , CENA W ANGLI Z WYSY£KA TO OKO£O 160 F A W EUROPIE OKO£O 200 EURO , MODEL Z CECHUJE SIE OLSNIEWAJACYM WYGLADEM MINIMALNA WAG¡ 580 GRAM POSIADA AUTENTYCZNE CZESCI Z BASIAIR TAKIE JAK R¡CZKA , DMUCHANY KAB£¡K AIR BAL ,MOC DRAGA OKO£O 15 KG , 102 CM JEDEN OBRÓT KORBKI PRACA NICZYM KO£OWROTEK DO SPININGU ,NAJWYZSZEJ KLASY SYSTEM QD STOSOWANY W BASIACH I TOURNAMENTACH ISO W KOMPLECIE DODATKOWA SZPULA I PODK£ADKI DO REGULOWANIA
/NAWOJU ¯Y£KI ,POLECAM BO NAPRAWDE WARTO http://img709.imageshack.us/i/dscf6036y.jpg/
Gość
Napisz mi Kuba czy ten ko³owrotek ma sztywny czy miêkki korpus,obudowê
absolutnie sztywn± zadnych luzów moc to ponad 15 kg qd wiec stworzony do maksymalnych obci±¿eñ posiada system worm shaft wiecej fotek tego ko³owrotka znajduje sie w linku ,po odpaleniu po prawj stronie pokaze sie reszta fotek, jesli ktos chce inne fotki chetnie zrobie
Ja lowie na windcasty S od lutego i poki co jestem z nich zadowolony. Cena w UK to £69,99 za sztuke.
Witam Wszystkich! Jestem nowym uczestnikiem tego forum. Windcasta s posiadam od marca b.r. Jak dla mnie spisuje sie rewelacyjnie (karpiuje od niedawna i nigdy nie lowilem kreciolem tej klasy co daiwa windcast s ) Wlasnie nie wiem do czego sluza te czerwone podkladki ktore otrzymalem w komplecie i gdzie powinienem je zamontowac? Prosze o pomoc!