Forum karpiowe dla wszystkich i o wszystkim
PRZEDSTAWIAM NOWY KRÉCIOŁ DAIWY A MIANOWICIE MODEL Z , NARAZIE PRODUKOWANY JEST W 3 WERSJACH S,X,Z OSTATNI MODEL SPRZEDAWANY JEST JEDYNIE W ANGLI I NIEKTÓRYCH KRAJACH W EUROPIE W PL JESZCZE NIEDOSTĘPNY , CENA W ANGLI Z WYSYŁKA TO OKOŁO 160 F A W EUROPIE OKOŁO 200 EURO , MODEL Z CECHUJE SIE OLSNIEWAJACYM WYGLADEM MINIMALNA WAGĄ 580 GRAM POSIADA AUTENTYCZNE CZESCI Z BASIAIR TAKIE JAK RĄCZKA , DMUCHANY KABŁĄK AIR BAL ,MOC DRAGA OKOŁO 15 KG , 102 CM JEDEN OBRÓT KORBKI PRACA NICZYM KOŁOWROTEK DO SPININGU ,NAJWYZSZEJ KLASY SYSTEM QD STOSOWANY W BASIACH I TOURNAMENTACH ISO W KOMPLECIE DODATKOWA SZPULA I PODKŁADKI DO REGULOWANIA
/NAWOJU ŻYŁKI ,POLECAM BO NAPRAWDE WARTO http://img709.imageshack.us/i/dscf6036y.jpg/
Gość
Napisz mi Kuba czy ten kołowrotek ma sztywny czy miękki korpus,obudowę
absolutnie sztywną zadnych luzów moc to ponad 15 kg qd wiec stworzony do maksymalnych obciążeń posiada system worm shaft wiecej fotek tego kołowrotka znajduje sie w linku ,po odpaleniu po prawj stronie pokaze sie reszta fotek, jesli ktos chce inne fotki chetnie zrobie
Ja lowie na windcasty S od lutego i poki co jestem z nich zadowolony. Cena w UK to £69,99 za sztuke.
Witam Wszystkich! Jestem nowym uczestnikiem tego forum. Windcasta s posiadam od marca b.r. Jak dla mnie spisuje sie rewelacyjnie (karpiuje od niedawna i nigdy nie lowilem kreciolem tej klasy co daiwa windcast s ) Wlasnie nie wiem do czego sluza te czerwone podkladki ktore otrzymalem w komplecie i gdzie powinienem je zamontowac? Prosze o pomoc!